Sweminer - Asic Miner Butik

Vanliga frågor:

1. Varför håller SweMiner hög sekretess och är anonyma?


Att överträffa dina förväntningar som kund och göra dig nöjd är vår främsta prioritet. Därmed har vi satt upp ett antal parametrar för att säkerställa din trygghet när du nyttjar våra tjänster. All utrustning och maskinpark förvaras i en skyddsklassad miljö på hemlig ort. På grund av värdet på maskinerna väljer vi att vara anonyma för att skydda dig som kund. De kundreferenser vi har talar för att vi lyckats göra våra kunder nöjda.


2. Jag har lagt en order och betalt - Kan något gå fel?

Vi lagerhåller ett utvalt utbud av utrustning och maskiner (miners). I de fall du beställer en lagerförd vara skickas denna samma dag alt. dagen efter din betalning. 

I de fall där ni lagt en förhandsbokning och förskottsbetalt en maskin kan följande hända:

Om förtjänsten markant går upp för maskinen, innan den lämnar tillverkaren, så finns det en risk att tillverkaren höjer sitt pris. Kryptomarknaden är väldigt volatil och svänger kraftigt och därmed styr marknaden priset på maskinerna ända fram till att maskinen lämnar tillverkaren. I de fall då tillverkaren höjer priset på maskinen kan ni välja att betala mellanskillnaden eller avbryta beställningen och få pengarna tillbaka.


OBS! Viktig information kring återbetalning

I de fall ni önskar pengarna tillbaka och avbryter en förhandsbokning så gäller växelkursen i FIAT/USD vid tillfället ni först betalade oavsett i vilken valuta ni betalar. Dvs. betalade ni 2.000 USD igår så får ni självklart 2.000 USD tillbaka dagen efter vid återbetalningen (krypto-valutan ni betalade i kan dock ligga i annan kurs; därav denna förklaring). 


3. Hur kan ni vara billigare än vissa Återförsäljare?

Vi som grundat SweMiner har mer än 10 års samlad erfarenhet från branschen och har inköpsavtal direkt med tillverkarna. Vi handlar i stora volymer och har ett gott renommé; vilket gör att vi kan erbjuda en god prissättning. 

Varför är vissa av era miners dyrare än hos andra leverantören?

Kontakta oss gärna om du har frågor om vår prissättning och vill jämföra! Vi hjälper dig gärna att göra en kalkyl då priser som visas hos andra leverantörer är utan tull, moms och frakt; vilket gör att det i slutändan blir mycket dyrare när allt detta läggs på. Se till att alltid dubbelkolla detta innan du gör en beställning hos andra! Hos oss på SweMiner är priset ett allt-i-ett pris dvs. Priset du ser på vår hemsida är det pris ni betalar för köp av miners till er dörr. Inget annat tillkommer. 


4. Varför har ni bilder från Google?

SweMiner startade sin verksamhet under hösten 2020 och vid uppstart av hemsidan använde vi generella bilder från Google. Efter en lyckad start av SweMiner har vi nu uppdaterat de flesta bilder som är våra egna. Skriv gärna till oss om ni önskar att vi uppdaterar och visar något särskilt på dessa bilder. Vi vet att vårt förtroende bygger på hemsidans kommunikation samt kontakten ni har med oss.